Avocat Alina Delivasile vă stă la dispozitie cu un orar amplu oriunde vă aflaţi şi un pachet variat de servicii: consultanţă, asistare, reprezentare în faţa instanţelor de judecată, precum şi în faţa altor instituţii, în vederea apărării drepturilor şi intereselor Dvs. în următoarele ramuri de drept: Drept Civil/familie/contracte,etc., Dreptul muncii (ex.: concedieri si reclamaţii de salarii neplătite) , Drept penal, Drept fiscal, Drept administrativ. Nr de contact 63 79 24 755
Seguidores
lunes, 19 de noviembre de 2018
AVOCATUL TAU TE INFORMEAZA DESPRE ``BAJA VOLUNTARIA´´ SAU DEMISIA VOLUNTARA DE LA LOCUL DE MUNCA!!
viernes, 16 de noviembre de 2018
CE ACTE AVEM NEVOIE PENTRU A SOLICITA NIE LA OFICINA DE EXTRANJERIA? AVOCAT 637924755
Biroul nostru de avocatura este situat in Centrul Comercial La Rambla din Coslada pe C/Honduras nr 25-27 planta 0.
miércoles, 19 de septiembre de 2018
AVOCATUL TAU ITI VORBESTE DESPRE MOSTENIRE:
2. cea testamentară, care dă o formă concretă dorințelor celui care lasă moștenirea, indiferent de modul în care este actul întocmit.
Moștenirea (succesiunea) este mecanismul juridic care asigură transmiterea bunurilor unei persoane decedate către una sau mai multe persoane în viață. După modalitatea în care funcționează, vorbim, pe de-o parte, de MOSTENIRE LEGALA și, pe de altă parte, de cea TESTAMENTARA. Însă regulile moștenirii sunt numeroase și destul de stricte, fiind cuprinse în totalitate în Codul civil, așa că în cele ce urmează ne concentrăm pe aspectele cele mai importante ale succesiunii.
Atâta timp cât o persoană există la momentul deschiderii moștenirii (adică la momentul decesului persoanei, potrivit Codului civil), ea are, în termeni generali, posibilitatea de a moșteni o rudă sau pe cel care a menționat-o în testament.
Noțiunea de vocație la moștenire se referă la una dintre condițiile principale ale moștenirii, respectiv faptul că o persoană are dreptul recunoscut prin lege de a moșteni pe cineva sau că a fost desemnată de către cel decedat prin testament să-l moștenească.
MOSTENIREA LEGALA: Cine și cât poate moșteni?
Moștenirea legală este una dintre cele două forme ale succesiunii în dreptul român. Așa cum rezultă din denumirea sa, acest tip de moștenire le oferă, prin efectul legii, unele drepturi importante soțului, copiilor și altor categorii de rude ale celui decedat.
Moștenitorii legali sunt soțul supraviețuitor, descendenții (copiii defunctului, copiii copiilor acestora și așa mai departe, fără limitare cu privire la gradul de rudenie), ascendenții (părinții, bunicii și asa mai departe) și colateralii până la gradul al patrulea inclusiv. Totuși, Codul civil stabilește că aceștia vin la moștenirea defunctului într-o anumită ordine de preferință, astfel:
- clasa întâi: descendenţii (copiii și copiii acestora, indiferent de gradul de rudenie);
- clasa a doua: ascendenţii privilegiaţi (părinții) şi colateralii privilegiaţi (frații și surorile, copiii acestora și nepoții de frate/soră);
- clasa a treia: ascendenţii ordinari (bunicii, străbunicii etc.);
- clasa a patra: colateralii ordinari (unchi, mătuși ai defunctului, veri primari și frații și surorile bunicilor defunctului.
CE-I REVINE SOTULUI SUPRAVIETUITOR IN MOSTENIREA LEGALA?
Dacă există unul, atunci Codul civil impune ca, la momentul deschiderii moștenirii, să nu existe o hotărâre definitivă de divorț.
"Soţul supravieţuitor este chemat la moştenire în concurs cu oricare dintre clasele de moştenitori legali", prevede actul normativ. Singura situație în care soțul poate să ia toată moștenirea este aceea în care în celelalte clase nu există moștenitori sau aceștia refuză drepturile. Potrivit Codului, cota soţului supravieţuitor este de:
- un sfert din moştenire, dacă vine în concurs cu descendenţii defunctului;
- o treime din moştenire, dacă vine în concurs atât cu ascendenţi privilegiaţi, cât şi cu colaterali privilegiaţi ai defunctului;
- o jumătate din moştenire, dacă vine în concurs fie numai cu ascendenţi privilegiaţi, fie numai cu colaterali privilegiaţi ai defunctului;
- trei sferturi din moştenire, dacă vine în concurs fie cu ascendenţi ordinari, fie cu colaterali ordinari ai defunctului.
jueves, 13 de septiembre de 2018
PARTAJUL DUPA DIVORT: BUNURI PROPII SI BUNURI DOBANDITE IN TIMPUL CASATORIEI. CARE SUNT ACESTEA SI CUM SE IMPART DUPA DIVORT?
viernes, 24 de agosto de 2018
PERMISE DE CONDUCERE: TOT CE TREBUIE SA STII DACA AI PERMIS ROMANESC SI ESTI REZIDENT IN SPANIA
jueves, 16 de agosto de 2018
CABINET DE AVOCATURA PENTRU ROMANII DIN SPANIA
- Ofer consultanta jurifica, reprezentare in fata Instantelor de judecata si Institutiilor publice.
- Specialist in Drept Penal, Civil si Dreptul Muncii.
- Tramite Cetatenie spaniola
- Informatii si programari pentru Consulat, traduceri, apostila si legalizari.
Pentru informatii apelati la numarul de telefon 637924755.
viernes, 27 de julio de 2018
AI PIERDUT CARTEA DE MUNCA? FIRMELE LA CARE AI LUCRAT S-AU DESFIINTAT? CUM RECUPEREZI VECHIMEA DIN ROMANIA?
- Monitorul Oficial al Romaniei in care s-a publicat pierderea carnetului de munca;
- Actele de stare civila, acte de studii.
2. Reconstituire vechime in munca :Mai intai, este necesar sa declarati pierduta cartea de munca in Monitorul Oficial, prin care sa evidentiati demersurile de reconstituire a actului.
Anuntul privind pierderea carnetelor de munca emise in temeiul Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a.
Cu o copie a anuntului sa mergeti la toti angajatorii, care sa va dea o adeverinta prin care sa va reconstituie perioada de munca petrecuta in unitate. Aici problema este mai complexa, intrucat o parte din angajatori mai exista , iar unii nu. Astfel:
- pentru perioadele de dinainte de 1990 , va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime , iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator.
- pentru perioadele cuprinse intre 1990 pana la 01.01.2011, va puteti adresa direct ITM-ului in raza careia a avut sediul fostul angajator, sens in care veti depune o solicitare in care trebuie sa mentionati datele dvs de identificare, nume,prenume, CNP, adresa ,precum si societatile la care ati lucrat - de preferabil sa scrieti numele corect si CUI-ul acestora. La solicitare veti atasa : copie C.i., copie Monitor Oficial unde ati publicat pierderea carnetului de munca.
- pentru perioadele de dupa 01.01.2011, va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei acestora.
https://www.facebook.com/avocat.roman.5
miércoles, 25 de julio de 2018
NACIONALIDAD ESPAÑOLA AL MEJOR PRECIO!!!!
Caso 2: cuando la persona solicitante tenga problemas de aprendizaje, incluidas las personas mayores de 70 años.
Caso 3: cuando la persona solicitante ha estado escolarizada en España y haya superado la ESO (Educación Secundaria Obligatoria).
a alina_deli@hotmail.com
Estamos en C/ Honduras nº 25-27 en el Centro Comercial La Rambla de Coslada.
martes, 24 de julio de 2018
BULETIN PRIN CONSULATUL ROMANIEI. SE POATE????
- Paşaportul valabil/Cartea de identitate românească
- 6 fotografii
Aceasta se poate solicita cu maximum 6 luni înainte de expirarea cărţii de identitate/buletinului. Procura se întocmeşte în baza unui document de identitate românesc valabil (carte de identitate, adeverinţă provizorie de identitate, paşaport electronic simplu/temporar.
În cazul în care nu mai sunteți în posesia unui pașaport valabil sau a unei cărți de identitate valabile, deplasarea se va face pe baza unui titlu de călătorie eliberat de oficiul consular.
martes, 17 de julio de 2018
CABINET DE AVOCATURA MADRID 637.924.755
miércoles, 20 de junio de 2018
DESPRE DIVORTUL DE COMUN ACORD. CE ACTE AVEM NEVOIE?
sábado, 16 de junio de 2018
INREGISTRAREA IN ROMANIA A DIVORTULUI PRONUNTAT IN STRAINATATE
a) copia hotararii straine ;
b) dovada caracterului definitiv al acesteia - certificatul de divort sau hotararea definitiva;
c) copia dovezii de inmanare a citatiei si actului de sesizare, comunicate partii care a fost lipsa in instanta straina sau orice alt act oficial care sa ateste ca citatia si actul de sesizare au fost cunoscute, in timp util, de catre partea impotriva careia s-a dat hotararea (cand este cazul).
viernes, 25 de mayo de 2018
DESPRE DIVORTUL DE COMUN ACORD.
lunes, 21 de mayo de 2018
CE INSEAMNA ``BAJA VOLUNTARIA´´? SEFUL MEU IMI CERE SA SEMNEZ BAJA VOLUNTARIA, PRIMESC SOMAJ?
jueves, 26 de abril de 2018
PREZENTAM RENTA 2017 PENTRU DUMNEAVOASTRA
lunes, 23 de abril de 2018
RENTA 2017 - VA AJUTAM SA PREZENTATI RENTA
jueves, 12 de abril de 2018
INFORMATII - DORITI SA CALATORITI IN STRAINATATE CU UN AUTOMOBIL CARUIA NU SUNTETI PROPIETAR? UITE CE TREBUIE SA STII
jueves, 5 de abril de 2018
INREGISTRAREA IN ROMANIA A DIVORTULUI PRONUNTAT IN STRAINATATE
a) copia hotararii straine ;
b) dovada caracterului definitiv al acesteia - certificatul de divort sau hotararea definitiva;
c) copia dovezii de inmanare a citatiei si actului de sesizare, comunicate partii care a fost lipsa in instanta straina sau orice alt act oficial care sa ateste ca citatia si actul de sesizare au fost cunoscute, in timp util, de catre partea impotriva careia s-a dat hotararea (cand este cazul).
martes, 3 de abril de 2018
BIROU DE AVOCATURA IN COSLADA IN CENTRUL COMERCIAL LA RAMBLA
-Dreptul muncii
-Dreptul familiei
-Drept penal
-Drept civil
-Drept administrativ
-Dreptul proprietatii intelectuale
-Drepturile omului
-Executari silite
lunes, 2 de abril de 2018
CE SUMA DE BANI ``CASH´´ POT AVEA CU MINE PE TERITORIUL SPANIEI FARA SA DECLAR LA AGENTIA TRIBUTARA? IAR DACA PLEC IN ROMANIA? CITESTE AICI SI VEI AFLA!!!
https://www.facebook.com/groups/529884120725369/
miércoles, 21 de marzo de 2018
Cine are dreptul la pensie comunitara ? AVOCAT 637924755
1.Cine are dreptul la pensie comunitara ?
- statele membre ale Uniunii Europene, adica Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Slovacia,Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria;
- statele membre ale Spatiului Economic European, adica Islanda, Norvegia si Lichtenstein, la care se adauga Elvetiacare nu este membra S.E.E., dar care aplica regulamentele Uniunii Europene in domeniul prestatiilor.
- alte state cu care Romania a incheiat şi aplică diferite acorduri bilaterale în domeniul asigurarilor sociale pe modelul regulamentelor europene, cum sunt Macedonia, Turcia, Coreea de Sud, Republica Moldova, Canada şi Israel
- datorita contractelor bilaterale cu acest ultim grup de state, denumirea de “pensie comunitara” a capatat o notatie mai extinsa numindu-se in multe materiale de specialitate “pensie internationala”;
- românii care pleacă să lucreze în alte state decât cele din UE sau Spaţiul Economic European sau cu care România nu aplică un acord în domeniul securităţii sociale, NU vor beneficia de vechimea în muncă şi nici de drepturi de pensie pentru perioadele lucrate în acele state; de pilda, daca un cetatean roman munceste in S.U.A. sau Australia nu i se va recunoaste vechimea in munca in acele state pentru stabilirea unei pensii in Romania; ca alternativă reglementată de legislaţia românească pentru acestia se recomandă un contract de asigurare socială încheiat cu casa de pensii.
martes, 13 de marzo de 2018
REINNOIREA SI PRESCHIMBAREA PERMISULUI DE CONDUCERE IN SPANIA.
Dacă vă mutați în altă țară din UE, în mod normal, nu sunteți nevoit să vă schimbați permisul de conducere. Puteți utiliza permisul actual, atâta timp cât acesta rămâne valabil.
Când locuiți în străinătate, va trebui să vă preschimbați permisul cu unul local:
-după 2 ani de reședință, dacă aveți un permis eliberat pe viață (doar dacă această cerință există în țara în care locuiți)
-în cazul în care comiteți o infracțiune rutieră în țara în care locuiți.
Dacă vă mutați în altă țară din UE și vă expiră permisul de conducere, trebuie să îl reînnoiți în țara în care aveți reședința obișnuită .
viernes, 9 de marzo de 2018
ELIBERAREA PRIMEI CARTI DE IDENTITATE LA IMPLINIREA VARSTEI DE 14 ANI
Cererea de eliberare a primei cărţi de identitate se poate face numai în situația în care minorul nu se poate deplasa în ţară, din motive obiective (se află la studii, urmează un tratament care nu permite întreruperea acestuia, prestează o activitate care nu permite deplasarea în ţară ş.a.) iar părinţii pot face dovada domiciliului în România.
Prin intermediul nostru poate fi solicitată doar prima carte de identitate (atunci când solicitantul nu a mai deținut anterior un alt act de identitate românesc –buletin sau carte de identitate), dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.
Acte necesare:
a) ,,cererea pentru eliberarea actului de identitate”, semnată de minor şi de unul dintre părinţi sau de către reprezentantul său legal;
b) documentul eliberat de autorităţile statului ori de alte instituţii din statul în care se află temporar solicitantul, din care să rezulte motivul pentru care nu se poate deplasa în ţară;
c) certificatul de naştere românesc, cu care se face dovada cetăţeniei române, original şi fotocopie;
d) actele de identitate ale părinţilor sau cel al reprezentantului legal, original şi fotocopie (carte de identitate/buletin de identitate, aflate în termen de valabilitate);
e) certificatul de căsătorie al părinţilor sau hotărârea judecătorească, definitivă şi irevocabilă, în cazul în care părinţii sunt divorţaţi, original şi fotocopie;
f) documentul cu care părinţii sau reprezentantul legal fac dovada adresei de domiciliu din România;
g) două fotografii mărimea ¾ cm având la bază o bandă albă de 7mm ;
miércoles, 28 de febrero de 2018
AVOCAT MADRID 637924755
DREPT CIVIL- PENAL - DREPTUL MUNCII - DREPT ADMINISTRATIV - NIE - OMOLOGARE DE STUDII - PENSII - NATIONALITATE SPANIOLA - INFORMATII CONSULARE - CASATORII - TRADUCERI SI LEGALIZARI
miércoles, 21 de febrero de 2018
PERMISE DE CONDUCERE!!!!!
sábado, 17 de febrero de 2018
Divort de Comun acord in Spania. AVOCAT 637924755
martes, 13 de febrero de 2018
AVOCAT ROMAN - SERVICIILE NOASTRE PENTRU ROMANII DIN SPANIA 637924755
In cabinetul nostru realizam traduceri romana - spaniola - engleza, legalizari si Apostila de la Haga prin contact cu traducatori autorizati.
Ne ocupam de dosarul dumneavoastra de nationalitate spaniola, NIE, informatii consulare, omologare de studii, pensii ... pentru mai multe informatii apelati cu incredere la nr de telefon 637924755!
CABINET DE AVOCATURA IN COSLADA MADRID
sábado, 3 de febrero de 2018
BIROU DE AVOCATURA IN CENTRUL COMERCIAL LA RAMBLA
jueves, 1 de febrero de 2018
AVOCAT COSLADA MADRID - DREPT PENAL 637924755
Avocat roman specilizart in Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Muncii si Drept Administrativ, ofera consultanta juridica si reprezentanta in fata tuturor organelor juridice si nu numai. Asistenta in organele de Politie, declaratii etc. Apelati la nr de tel 637924755. Nu ezitati!
jueves, 25 de enero de 2018
AVOCAT PENTRU ROMANI DIN MADRID- SPANIA 63 79 24 755.
Divorturi, pensii alimentare, incredintare minori - Reclamatii salariales, contracte, NIE, dosar nationalitate - Drept penal, leziuni, amenintari etc.
Servicii consulare- Traduceri - Legalizari.
Oferim consultanta si reprezentere in fata institutilor publice!
Asistenta la comisariat 24 de ore.
Contact la 637924755.
viernes, 19 de enero de 2018
NATIONALITATE SPANIOLA PENTRU ROMANII DIN SPANIA. PRET ACCESIBIL!!
In Spania aveti dreptul sa solicitati nationalitatea spaniola dupa 10 ani de rezidenta legala sau dupa 1 an daca esti casatorit cu un cetatean spaniol. In ambele cazuri este nevoie de Certificatul de Antecedente penale CURAT.
Avocat Alina Delivasile se ocupa de dosarul dumneavoastra intr un mod simplu si usor la un pret accesibil. SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 637924755!!!
viernes, 12 de enero de 2018
DIVORT IN SPANIA. DIVORT RAPID LA PRET ECONOMIC. AVOCAT ALINA DELIVASILE 637924755
Sunteti in Spania si doriti sa divortati rapid si usor cu ajutorul unui avocat roman? Atunci ati accesat pagina corecta!!!
Pentru un divort cat mai simplu si rapid, va recomand divortul de comun acord indiferent ca aveti bunuri comune sau copii minori.
Indiferent de motivul divortului, sotul si sotia trebuie sa ajunga la un numitor comun in privinta urmatorelor:
- Custodia copilului sau copiilor daca acestia exista.
- Pensia alimentara si programul de vizite pt copil.
- Posesia sau Impartirea bunurilor comune daca acestea exista.... etc...
Cele enumerate mai sus sunt doar cele mai importante subiecte despre care sotii va trebui sa decida impreuna, si bineinteles asa cum am spus mai sus, trebuie sa se ajunga la un numitor comun. Daca acesta nu se intampla nu mai putem apela la acctiunea de divort de comun acum. Atunci va trebui sa decurgem la actiunea numita "Divorcio contencioso" despre care vom discuta in alt articol viitor.
Daca ati ajuns sa cititi acest articol cu siguranta aveti intrebari. Pentru solutii si sfaturi apelati cu incredere la un avocat profesionist.
Trebuie sa stiti ca actiunea de divort de comun acord este cea mai rapida (dureaza cateva luni, 4-6 luni in functie judecatorie) tot odata pretul acestei actiuni incepe de la 500 de euro. La biroul nostru oferim pret economic tuturor romanilor. Incercam sa ne adaptam la situatia financiara a clientului.
IMPORTANT: Divortul efectuat pe teritoriul spaniol este absolut recunoscut in Romania. Odata ce aveti sentinta definitiva de divort, acesta trebuie tradusa, legalizata si sa nu uitam de Stampila de la Haga fara de care nu este valabila.
Daca treceti printr o despartire si ati hotarat sa divortati in Spania nu ezitati sa contactati un avocat profesionist la nr de telefon 637924755.
miércoles, 10 de enero de 2018
INFORMATII PENTRU EMPLEADAS DE HOGAR!
Informatii pentru Empleadas de Hogar despre despagubirile prevazute de lege:
- Daca contractul de munca are o durabilitate mai mare de 1 an, angajatorul trebuie sa acorde un preaviz de cel putin 20 de zile (platite), plus o indemnizatie de 12 zile de salariu, cu un maxim de 7 mensualitati.
- Daca contractul de munca cu angajatorul are o durabilitate mai mica de 1 an, angajatorul este obligat sa acorde preavizul de 20 de zile, plus o indemnizatie salariala de 7 zile de salariu.
- Daca seful sau sefa dumneavoastra nu respecta modalitatea legala del desestimiento; ne referam aici la scrisoarea de concediere sau Carta de Despido, concedierea se considera improcedenta si indemnizatia este de 20 de zile pe an, indiferent de tipul de contract.
jueves, 4 de enero de 2018
CERTIFICATUL DE REZIDENTA COMUNITARA - NIE -
Reamintim ca de la 1 ianuarie 2007 cetățenii români sunt cetățeni comunitari.
Singurele cazuri în care trebuie schimbat certificatul de rezidență UE sunt cele de deteriorare/pierdere/furt ale acestuia sau cele în care cetățeanul își schimbă starea civilă sau adresa la care locuiește.
De asemenea, sunt nevoiți să-și modifice certificatul cetatenii romani care, în perioada ianuarie-aprilie 2007, dupa intrarea Romaniei in UE, din lipsa instructiunilor specifice de aplicare au primit în loc de certificat de rezidență UE, tarjeta de residencia, document eliberat cetățenilor extracomunitari, care are termen de valabilitate de cinci ani.
Toti cetăţenii care doresc schimbarea certificatului de rezidență comunitară (=NIE) vor trebui sa facă dovada respectării noilor condiții impuse la 24 aprilie 2012 de legislația spaniolă.
Potrivit legii, și ne referim doar la cetățenii comunitari care solicită rezidența/reînnoirea acesteia după 24 aprilie 2012, aceștia trebuie să solicite personal documentul la oficiul pentru străini din provincia unde doresc să rămână și/sau să-și stabilească reședința, sau la sediul Comisariatului de Poliție de care corespund pentru înscrierea lor în Registrul Central de Străini. Solicitarea menționată va trebui făcută la trei luni de la intrarea pe teritoriul Spaniei, fiindu-le acordat, pe loc, un certificat de înregistrare în care vor fi trecute numele, naționalitatea și domiciliul persoanei înregistrate, numărul de identitate ca străin și data înregistrării.
Împreună cu cererea de înscriere, va trebui să se prezinte pașaportul sau un document național de identitate valabil, precum și documentația justificatoare a îndeplinirii cerințelor pentru obținerea certificatului de reședință inclusă în noua legislație.
În cazul în care pașaportul sau documentul național de identitate sunt expirate, va trebui prezentată o copie și solicitarea de reînnoire.
Dacă sunteţi în situaţia în care aveţi nevoie de eliberarea unui nou certificat şi acesta vă este refuzat în mod nejustificat, solicitaţi “hoja de reclamaciones”.
Specificarea “cu drept de muncă până la data de 31.12.2012” nu este reglementată legal, dar nici nu contravine legii, înscrierea acesteia în certificat depinzând de autoritatea competentă locală.
Si in situatia in care apare aceasta mentiune in certificatul obtinut, dreptul la muncă al cetăţenilor români va fi reglementat de legislaţie, nu de respectivul certificat (situaţie similară ridicării restricţiilor, in 2009).
DOSAR NATIONALITATE LA PRET ECONOMIC
DOSAR NATIONALITATE LA PRET ECONIMIC
SUNATI LA 637924755
Doriti sa solicitati nationalitatea spaniola? Nu stiti ce se va intampla cu nationalitatea romana? Trebuie sa renuntati la ea sau nu? Cel mai bine va poate informa un avocat roman profesionist.
Apelati cu incredere la Avocat Alina Delivasile!
In primul rand, pt a solicita nationalitatea romana prin rezidenta trebuie sa stiti ca sunt necesari minim 10 ani legali de rezidenta pe teritoriul Spaniei.
In al doilea rand trebuie sa realizati 2 tipuri de examen. Un examen de limba spaniola (Examen DELE) si un examen de istorie si cultura spaniola (Examen CCSE). De incrierea si pregatirea acestor examene se va ocupa Biroul de Avocatura.
Urmatorul pas este sa solicitati la institutile publice toate documentele de care avem nevoie pt a tramita dosarul dumneavoastra. Nu va faceti griji!! Noi va explicam ce documentele aveti nevoie si unde sa le solicitati.
Impreuna cu Biroul nostru puteti solicita Nationalitatea Spaniola intr un mod simplu si economic.
Contactati Biroul nostru la nr de tel 637924755.